“De vakman voor al uw wensen”

De Vreede Verbouwingen is een klusbedrijf waarbij de begrippen kwaliteit en vakmanschap hoog in het vaandel staan. Wij zijn pas tevreden als de klant dat ook is. Sinds 2007 leveren wij alle diensten en producten die in verband staan met klussen of verbouwen.

Omdat wij overtuigd zijn van onze vakbekwaamheid leveren wij al onze werkzaamheden af met 12 maanden garantie. Mocht er onverhoopt toch iets niet goed geleverd zijn kunt u er gerust vanuit gaan dat wij alle problemen 100% oplossen.

Bij het woord klussenbedrijf denken wij aan een bedrijf dat kleine klusjes doet zoals het afhangen van een deur, een lamp ophangen of een kamer behangen.

Bij het woord aannemer denken wij al snel aan een bedrijf dat alleen grote werken uitvoert zoals aanbouw, nieuwbouw of complete renovaties.

De Vreede Verbouwingen staat ingeschreven als klussenbedrijf, maar kan ook werk uitvoeren als aannemer.
Wij bestrijken dus het gehele gebied van klussenbedrijf tot en met aannemerij.
Met de juiste partners krijgen wij ieder werk vakkundig voor elkaar!

Werkwijze

Zo doen wij het.

Nadat u met ons contact heeft gezocht maken wij graag met u een afspraak, om bij u thuis, of op locatie als het werk buitens huis plaats vindt, kennis te maken en uw wensen door te nemen.

Met uw wensen in gedachten en de verkregen overige informatie gaan wij aan de slag om voor u een passende offerte te maken.

Tijdens onze vervolg-ontmoeting kunnen we de gehele offerte nog eens doornemen, en nagaan of alle werkzaamheden in de offerte omschreven zijn. Uiteraard is het dan nog mogelijk om de offerte aan te passen.

Hierna zullen wij zo spoedig mogelijk met u een afspraak maken voor het uitvoeren van de werkzaamheden.

Als de werkzaamheden voltooid zijn willen wij graag samen met u het werk 'opleveren'. Dit houdt in dat we de gedane werkzaamheden nakijken en beoordelen of alles volgens de offerte is uitgevoerd.

Wij streven ernaar om 100% vakwerk te leveren.

Wij zijn pas tevreden als u het bent!

Geïnteresseerd?

Wilt u meer weten over onze diensten of een vrijblijvende offerte aanvragen?

Neem contact op